DRAMA lui FLORIN BUSUIOC. Mărturii cutremurătoare despre fiul său cel mare. „Ma urmareste si acum gestul asta”

DRAMA lui FLORIN BUSUIOC. Mărturii cutremurătoare despre fiul său cel mare. „Ma urmareste si acum gestul asta”
DRAMA lui FLORIN BUSUIOC. Mărturii cutremurătoare despre fiul său cel mare. "Ma urmareste si acum gestul asta"

Florin Busuioc a recunoscut public de mai multe ori că are un fiu dintr-o altă căsătorie şi a spus că nu s-a ferit niciodată să spună că are un băiat în vârstă de 20 de ani. Cu toate astea, fiul său, care îi poartă şi numele. Florin însă l-a acuzat pe tatăl lui că nu l-a recunoscut. Actorul şi prezentatorul TV a spus că fiul său a trecut mai greu peste episodul cu drogurile, dar asta nu explică atacurile acestuia la adresa sa.

fiu florin busuioc

Marturisiri emotionante  ale lui Florin Busuioc in emisiunea La Radio cu Andreea Esca Invitat in emisiunea La radio cu Andreea Esca de la Europa FM, Florin Busuioc, Busu de la Meteo, a povestit cu sinceritate momente mai dificile ale vietii lui.

Actorul n-a ocolit subiectul primei casatorii din tinerete, intamplata imediat dupa ce a terminat facultatea si, ca sef de promotie, a fost angajat la Teatrul de la Piatra Neamt, recunoscut pentru ca “pregatea actorii pentru Bucuresti”.

“M-am insurat cand eram la Patra Neamt. Nu stiu ce mi-a venit atunci, m-am indragostit, m-am insurat, am facut copil, m-am speriat si am fugit. Mi-a parut rau, sigur ca da. Ma urmareste si acum gestul asta. Chiar am o problema cu mine legata de povestea asta.”

Florin Busuioc s-a recasatorit peste multi ani, cu o fosta studenta a sa, Lili, cu care are doua fetite, Catinca si Natalie. “Am avut discutii foarte foarte cinstite legate de fratele lor. Nu-l cunosc, nu l-au intalnit inca, dar stiu despre el, stiu despre ce e vorba. Nu am ascuns chestia asta. N-a fost niciodata un secret. Si Catinca si Natalie au inteles, le mai aud cum spun cate unei colege “eu mai am un frate care nu e aici in Bucuresti”. E ceva normal, face parte din viata mea.” Cand fata cea mare a intrat in direct la Europa FM si i-a marturist ca-l iubeste, Florin Busuioc a exclamat: “asa, om batran, ma faceti sa plang”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X