Drama Juliei Roberts! Frumoasa actrita sufera de o boala dificila, care ii puna viata in pericol. Iata care sunt cauzele imbolnavirii!

Îndrăgita actriță Julia Roberts suferă de o boală incurabilă, care ar putea chiar să o conducă spre moarte.

Julia Roberts suferă de mai mulți ani de trombocitopenie, o afecțiune care afectează coagularea sanguină și provoacă vânătăi pe piele.

Cu toate că nu a vorbit niciodată în public despre suferința ei, presa străină a aflat că vedeta a descoperit această boală în urmă cu câțiva ani, după ce a observat că întregul ei corp era plin de vânătăi. Cel care a convins-o să își facă un control a fost soțul ei.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

Această boală îi provoacă actriței sângerări anormale, pierderi de greutate și dureri articulare, iar ca o consecință a sângerărilor, îi apar vânătăile pe piele.

Cel mai îngrijorător este faptul că actrița ar putea să moară din cauza acestei boli ciudate, mai ales dacă ar rămâne însărcinată.

Drama Juliei Roberts: Si-a dorit să fie mamă mai mult decât orice pe lumea asta

„Julia și-a dorit să fie mamă mai mult decât orice pe lumea asta. Dar faptul că suferă de această boală, face imposibil acest lucru. Danny o iubește foarte mult și pentru nimic în lume nu ar dori să îi pună viața în pericol”, a declarat o sursă apropiată actriței pentru presa străină.

Medicii i-au spus vedetei că una dintre cauzele care au îmbolnăvit-o este stresul, informează presa străină, potrivit Cinema.com.