In ciuda faptului ca este in permanenta cu zambetul pe buze, viata Paulei Chirila nu a fost deloc usoara!

Artista si-a deschis inima si a oferit detalii tulburatoare despre trecutul sau! Paula Chirila a trecut prin momente dificile si provine dintr-o familie saraca.

„Am avut foarte multe momente grele în viaţă. Nu m-am născut în puf, provin dintr-o familie sărmană. Stateam patru, cinci generaţii într-un apartament amărât, semidecomandat. Am depăşit multe momente dificile, când a murit tata, când s-a prăpădit bunicul. Când îţi moare cineva drag nu poţi să treci peste, ci înveţi să trăieşti cu asta”, a declarat actrița pentru OK! Magazine.

Citește și:

„Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani.
Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider”, a mai spus Paula Chirilă.