Drama fara margini in televiziune! O vedeta de la Antena, MARTURISIRI CUTREMURATOARE despre cum a fost ABUZAT SEXUAL de doi BATIETI: „Este un subiect dureros pentru mine…”

Drama fara margini in televiziune! O vedeta de la Antena, MARTURISIRI CUTREMURATOARE despre cum a fost ABUZAT SEXUAL de doi BATIETI: „Este un subiect dureros pentru mine…”
Drama fara margini in televiziune! O vedeta de la Antena, MARTURISIRI CUTREMURATOARE despre cum a fost ABUZAT SEXUAL de doi BATIETI: "Este un subiect dureros pentru mine..."

Drama fara margini in televiziune! Un celebru prezentor de la Antena Stars si-a deschis inima si facut marturisiri cutremuratoare despre trauma care i-a marcat viata. Razvan Botezatu, caci despre el este vorba, sustine ca a fost abuzat sexual in urma cu ceva timp, iar acest lucru i-a dat viata peste cap.

Razvan Botezatu s-a hotarat sa spuna adevarul, ca urmare a unor declaratii neasteptate pe care un apropiat le-a facut pe marginea abuzului sexual pe care acesta l-a suferit.

M-a răscolit foarte mult acest articol… Este un subiect dureros pentru mine ceea ce a apărut azi în presă. O trauma pe care am trait-o în copilarie și care m-a marcat mai târziu. Într-adevăr, am fost la psiholog o lungă perioada de timp. Te marchează, acolo, undeva, pe viață. Mai multe nu aș vrea să mai spun… las în urmă cu trecutul și privesc către viitor. Aveți grijă de voi! Dumnezeu e cu fiecare din noi la orice pas’ a scris, pe contul lui de socializare, Răzvan Botezatu.

Răzvan povestea că, atunci când era mai mic, pe la vârsta de 10 ani, era la joacă și 2 băieți au venit cu o pisică la el și i-au cerut bani pe ea. Cum era milos și aducea toate animalele acasă, furase bani de la bunica lui ca sa le dea băieților ălora bani pe pisică. Și apoi, cei doi baieti dupa ce luase banii, l-au dus între garaje. Stătea la bloc, iar în spatele lor erau mai multe garaje pentru mașini. Și zicea că acolo cei doi baieti si-au batut joc de el, ca l-au abuzat sexual’,  a spus un prieten apropiat de-al lui Razvan Botezatu, pentru Wowbiz.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X