Drama Danei Razboiu! A fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, insa putini sunt cei care stiu prin ce episoade traumatizante a trecut.

Vedeta a cunoscut violenta fizica inca din copilarie. Potrivit Antena Stars, Dana Razboiu a marturisit ca tatal sau o lovea cu bestialitate.

Drama Danei Razboiu: Cred că de asta am și dat la psihologie

„Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie”, a spus aceasta pentru life.ro.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Dupa ce a incercat din rasputeri sa scape de urmele trecutului, vedeta s-a maritat si a avut parte de acelasi tratament din partea sotului.

Reamintim ca fosta prezentatoare TV s-a despartit de fostul Ministru al Sanatatii in 2005, dupa ce l-a acuzat de agresiune fizică.

M-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.”, scria Dana Războiu în plângerea făcută la Poliţie.