Drama cumplita din viata Mariei Constantin! Artista NU a mai putut suporta si a rupt tacerea: “Mi-a dat un pumn”

Una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara si-a deschis inima si a povestit drama pe care a trait-o alaturi de primul sau partener de viata.

Maria Constantin, caci despre ea este vorba, s-a maritat in anul 2007 cu un coleg de breasla, pe care l-a considerat barbatul vietii sale. Din relatia celor doi a rezultat si un copil, insa lucrurile au luat o intorsatura dramatica.

Cei doi au fost casatoriti timp de sase ani, timp in care mai multe scandaluri au avut loc, majoritatea legate de copil. Artista a povestit ca, inainte sa plece la o petrecere, copilul a inceput sa planga, iar fostul ei sot s-a enervat si l-a lovit. Cand a ridicat tonul si l-a amenintat ca-l paraseste, in timp ce-si tinea baiatul in brate, acesta a lovit-o si pe ea, scrie spynews.ro.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Comportamentul agresiv al partenerului sau de viata nu s-ar fi modificat in timp, artista fiind agresata din nou, in timp ce se afla in parc cu baietelul sau.

“Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină”, a povestit Maria Constantin in urma cu ceva timp.

Intre timp, apele s-au calmat intre cei doi, iar acum incearca sa pestreze o legatura civilizata, de dragul copilului pe care il au impreuna.