Drama care a îngenuncheat o vedetă TV: „S-a luptat cu o boala necruțătoare!”

Înainte de a pleca în Republica Dominicana, Andrei Ciobanu (29 de ani), concurent in reality-ul „Survivor Romania” a povestit momentele dramatice cu care s-a confruntat de-a lungul vietii. El a marturisit ca provine dintr-o familie modesta din care, insa, nu a lipsit dragostea.

Drama care a îngenuncheat o vedetă TV! Bărbatul povesteste cu emotie ca mama sa a fost cea care i-a transmis sensibilitatea si iubirea pentru arta, dar mai ales pentru muzica. Lovitura pe care a primit-o, in momentul in care si-a pierdut mama, dupa ce aceasta a dus o lupta dificila cu o boala necrutatoare, a fost si cel mai greu moment din viata lui.

Mama a murit cand aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viata mea

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Mama a murit cand aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viata mea. Acum, de fiecare data cand mi se intampla ceva, sau am o greutate in viata, imi amintesc de mama si totul pare mai usor de rezolvat. Avea 50 de ani si s-a luptat cu o boala necrutatoare, cancerul. Era foarte sensibila, nu a vrut sa lupte si m-am obisnuit greu cu ideea pierderii”, povestea Andrei Ciobanu.

Provenind dintr-o familie cu credinta in Dumnezeu, Razboinicul a invatat din copilarie sa aprecieze tot ceea ce primeste in viata. Isi aminteste cu placere de vacantele petrecute alaturi de parinti si de sora lui mai mare, dar si de momentele unice din sanul familiei.

„Duminica ne adunam toti la bunicii mei materni. Era o traditie, suntem o familie credincioasa, unchiul meu este preot si, in fiecare duminica, obisnuiam sa mergem la biserica si apoi la masa. Era plina casa si erau momente unice”, rememora Andrei Ciobanu.

Legat de femeia care i-a dat viață, razboinicul are si cele mai multe regrete, dar si cele mai frumoase amintiri.

“Era o gospodina desavarsita, facea niste prajituri extraordinare, mi-a pregatit mereu pachetel la scoala. A avut foarte multa grija de noi si mi-as fi dorit sa se bucure si copiii mei de prezenta ei. Este dureros sa stiu ca nu-si vor cunoaste bunica, nu le va face prajituri, nu ii va rasfata”.