Drama Ancai Badiu! Artista a trecut printr-un soc emotional puternic, care a determinat-o sa se abandoneze pe sine

“Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit şi asta a declanşat o suită de stări, cum ar fi anxietatea şi depresia severă. Apoi au urmat tratamentul, kilogramele în plus, izolarea. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc”, a mărturisit Anca Badiu pentru Ciao.ro.

Am început să am atacuri de panică şi luasem câteva kilograme în plus

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

“Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică şi luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am renunţat la pastile şi mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reuşit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos şi sport.

Mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine

Când m-a văzut la sală a venit la mine şi mi-a propus să îmi ofere ajutor necondiţionat în privinţa slăbitului, reuşind să dau jos 20 kilograme în două luni şi jumătate. După aceasta… şocul provocat de moartea fratelui meu mi-a provocat un dezinteres total de a mă ocupa de mine”, mai spus vedeta.