Drama Adrianei Trandafir. Actrita s-a confesat si a vorbit despre tragedia care avea sa o transforme intr-o familie puternica.

Adriana Trandafir a ramas fara mama la doar 15 ani. Pentru ca durerea este inca vie, artista a povestit cum a aflat ca femeia care i-a dat viata s-a stins din viata.

Artista din mine întotdeauna s-a gândit cum o să fac

“Nu m-a luat prin surprindere plecarea ei, pentru că era așteptată și… știam că se va întâmpla așa. Vezi tu, artista din mine întotdeauna s-a gândit cum o să fac, artistic vorbind, atunci când ea nu o să mai fie sau când o să-mi dau seama că nu o s-o mai am lângă mine sau la înmormântare cum o să fie. În sfârșit, în capul meu era un film, un adevărat film al acestui moment și acel moment s-a întâmplat altfel decât filmul din capul meu și din imaginația mea. Pur și simplu eram cu ea acasă, cu ea în cameră, a plecat, i-am aprins o lumânare și am adormit.”, a declarat Adriana Trandafir pentru libertatea.ro.

Durerea e atât de mare încât nici nu poți să o spui

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

“Acum îmi dau seama că durerea de atunci nu a fost atât de mare, pentru că, știi cum e, e nebunie. Dar după… Uite, acum mă gândesc că durerea e atât de mare încât nici nu poți să o spui, nici nu poți să o plângi, nici nu poți să o cânți, nici nu poți să o desenezi, nu poți decât să o trăiești și atât.”, a continuat ea.