Drăgușanu  a trecut peste un hop mare al vieții. Ce trebuie să facă pentru a trăi…

Madi Drăgușanu, mama Biancăi, a trecut peste a trecut peste un hop mare al vieții. Fiica acesteia a spus ce trebuie să facă pentru a trăi.

În urmă cu trei ani, Madi Drăgușanu a fost diagnosticată cu cancer. De curând, femeia de 59 de ani a fost operată. Starea ei de sănătate este bună, însă totul trebuie ținut sub control, boala poate recidiva oricând.

Sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i…

„ Urmează să o duc la un control pe mama, pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a venit nici o variantă prin care să subliniez”.

E mama și o să o susțin toată viața mea

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am. În momentul de față trebuie să fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars, potrivit Spynews.