}

Dragoste fara sfarsit! Magda Catone, MARTURISIRI de SUFLET la sase ani de la MOARTEA sotului sau, actorul Serban Ionescu: „E o prelungire aşa de…”

Dragoste fara sfarsit! Magda Catone, MARTURISIRI de SUFLET la sase ani de la MOARTEA sotului sau, actorul Serban Ionescu: „E o prelungire aşa de…”
Dragoste fara sfarsit! Magda Catone, MARTURISIRI de SUFLET la sase ani de la MOARTEA sotului sau, actorul Serban Ionescu: "E o prelungire aşa de..."

La sase ani de la trecerea in nefiinta a actorului Serban Ionescu, Magda Catone a facut dezvaluiri emotionante despre familia sa, dar si despre cel care i-a fost sot. 

„Am senzaţia că îmi continui viaţa corect… Prin Carol (n.r. fiul lor) eu am sezaţia că Şerban e cu mine. E o prelungire aşa de frumoasă”, a marturisit Magda Catone in cadrul emisiunii „Răi da buni”, de la Antena Stars.

„Am acceptul de la Corabia, aşteptăm să se finalizeze restaurarea unei săli de teatru, ar fi o propunere să îi poarte numele. Ar fi trebuit să fie gata. E o sală construită la 1937 şi o vor pregăti cu tot ceea ce este necesar ca să fie un spaţiu unde cultura să fie la ea acasă”, a mai spus actrița, potrivit Libertatea.

In ciuda faptului ca in ultimele luni de viata de viata ale actorului cei doi treceau printr-un proces dureros de divort, Magda Catone si Serban Ionescu au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 30 de ani. Si-au unit destinele in anul 1983, odata cu finalizarea filamarilor pentru ‘Imposibila iubire’, iar in 1995 s-a nascut si primul lor baiat, Carol.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X