evzmonden.ro Web analytics

Dragoș Bucurenci, despre INCIDENTUL care a luat cu asalt mediul virtual: „Am crezut că am greșit emisiunea…“

Dragoș Bucurenci, despre INCIDENTUL care a luat cu asalt mediul virtual: „Am crezut că am greșit emisiunea…“
Dragoș Bucurenci, despre INCIDENTUL care a luat cu asalt mediul virtual: „Am crezut că am greșit emisiunea...“

După ce a fost scos dintr-o emisiune de la Realitatea TV, Dragoș Bucurenci a făcut primele declarații despre acest incident neplăcut. 

Invitat la interviurile Paginademedia live, Dragoș Bucurenci, trainer de comunicare, activist civic și jurnalist român, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre incidentul care a luat cu asalt mediul virtual.

El spune că realizatoarea a considerat că nu își mai are locul în platou, din cauza părerilor lui legate de Biserica Ortodoxă: “Nu cred că este în regulă să jignești credințele cuiva, nu cred că este în regulă să jignești religiile cuiva. Eu mi-am întrebat și prietenii dacă am exagerat. Dacă știam că în platou se află Purtătorul de Cuvânt al patriarhiei ortodoxe, i-aș fi spus producătorului că eu am niște puncta foarte diferite de cele a le domnului Bănescu. Poate nu e o idee bună să fim în același platou. A fost ceva comic. Am făcut afirmația, că sunt foarte mulți români, care pleacă din cauza dogmelor pe care biserica încearcă să le prezinte. Când l-am văzut pe domnul Bănescu în platou, l-am sunat pe producător, pentru că am crezut că am greșit emisiunea. Cu domnul Bănescu aș putea să continui oricând o dezbatere, pentru că nu s-a simțit din prima jignit, așa cum a făcut-o pe doamna moderatoare“, a spus Dragoș Bucurenci în cadrul interviului pentru Paginademedia.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X