Dragoș Bucur, despre partea neștiută a vieții sale: „Problemele au fost într-o limită”

Dragoș Bucur, despre partea neștiută a vieții sale! Prezentatorul noului sezon „Visuri la cheie”, în vârstă de 42 de ani, a povestit ce probleme le-a ridicat părinților în adolescență. Soțul Danei Nălbaru a vorbit despre partea neștiută a vieții sale.

Dragoș Bucur, despre partea neștiută a vieții sale

„Le-am pus probleme părinților mei, dar eu nu cred că e adolescent care să nu ridice probleme de niciun fel părinților. Acum, ideea e cât de înalt e acel nivel al problemelor.

Adică… nu m-am drogat niciodată și cred că felul în care vorbești cu copiii tîi ajută foarte mult să-I faci să înțeleagă lucrurile astea. Nu am furat, nu m-am bătut, cums e bate orice tânăr. Problemele au fost într-o limită de normalitate a problemelor”, a povestit Dragoș Bucur despre perioada adolescenței, potrivit Viva!

„Oamenii sunt vii, reali și nu știu de microfoane, de camera, de lumini, ce se-ntâmplă în fața camerei e întotdeauna adevărat. Acesta e marele avantaj ‘Visuri la cheie, a declarat vedeta TV.

Menționăm că Horia Brenciu l-a luat în colimator pe Dragoș Bucur. La un eveniment monden unde au fost prezenți amândoi, juratul de la “Vocea României” l-a luat peste picior pe prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie” și s-a ales, surprinzător, nu cu o replică usturătoare, ci cu oferta de a juca într-un film.

“Îi știu atâtea filme. L-am urmărit de la «Polițist, adjectiv» până la atribut și substantiv”, și-a făcut intrarea Horia Brenciu în plin interviu acordat de Dragoș Bucur ziarului Libertatea. „Poate fac un film și te invit să joci cu mine”, i-a spus prezentatorul TV lui Brenciu.

Reamintim că într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Pro TV, îndrăgitul actor spune că diabetul l-a ajutat să scape de alte probleme de sănătate.

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, spune actorul.

Maria Mocanu

Recent Posts

Ziua Marinei Române sărbătorită la Constanța

Ziua Marinei Române sărbătorită la Constanța. Sute de oameni au fost prezenți in ciuda apelurilor…

5 luni ago

O jumatate de miliard de euro pentru susținerea procesului de digitalizare a școlilor

Alocarea bugetara după ce mai multe deficiențele au fost scoase în evidență de închiderea școlilor…

5 luni ago

Cele mai bune solutii in materie de rafturi pentru depozite, vin de la StoreExpert.ro!

O firma mica sau o mare companie in toata regula, nu conteaza dimeniunea unei afaceri,…

10 luni ago

Orice responsabil protectia datelor cu caracter personal trebuie sa faca un curs gdpr

In intreaga lume exista meserii vechi, in domenii cunoscute de cand lumea, precum si meserii…

10 luni ago

Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

Modificările hormonale care survin după cele 9 luni de sarcină pot declanșa o boală autoimună…

10 luni ago

Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

Horoscop rune 16-22 Martie. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat, la Antena3, previziunile sale pentru perioada…

10 luni ago