Dragoș Bucur, despre partea neștiută a vieții sale! Prezentatorul noului sezon „Visuri la cheie”, în vârstă de 42 de ani, a povestit ce probleme le-a ridicat părinților în adolescență. Soțul Danei Nălbaru a vorbit despre partea neștiută a vieții sale.

Dragoș Bucur, despre partea neștiută a vieții sale

„Le-am pus probleme părinților mei, dar eu nu cred că e adolescent care să nu ridice probleme de niciun fel părinților. Acum, ideea e cât de înalt e acel nivel al problemelor.

Adică… nu m-am drogat niciodată și cred că felul în care vorbești cu copiii tîi ajută foarte mult să-I faci să înțeleagă lucrurile astea. Nu am furat, nu m-am bătut, cums e bate orice tânăr. Problemele au fost într-o limită de normalitate a problemelor”, a povestit Dragoș Bucur despre perioada adolescenței, potrivit Viva!

Citește și:

„Oamenii sunt vii, reali și nu știu de microfoane, de camera, de lumini, ce se-ntâmplă în fața camerei e întotdeauna adevărat. Acesta e marele avantaj ‘Visuri la cheie, a declarat vedeta TV.

Menționăm că Horia Brenciu l-a luat în colimator pe Dragoș Bucur. La un eveniment monden unde au fost prezenți amândoi, juratul de la “Vocea României” l-a luat peste picior pe prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie” și s-a ales, surprinzător, nu cu o replică usturătoare, ci cu oferta de a juca într-un film.

“Îi știu atâtea filme. L-am urmărit de la «Polițist, adjectiv» până la atribut și substantiv”, și-a făcut intrarea Horia Brenciu în plin interviu acordat de Dragoș Bucur ziarului Libertatea. „Poate fac un film și te invit să joci cu mine”, i-a spus prezentatorul TV lui Brenciu.

Citește și:

Reamintim că într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Pro TV, îndrăgitul actor spune că diabetul l-a ajutat să scape de alte probleme de sănătate.

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, spune actorul.