Dragoș Bucur, despre afecțiunea MORTALĂ de care suferă. Dezvăluiri INCREDIBILE: „Eu glumesc uneori și spun că…”

Dragoș Bucur
Dragoș Bucur, despre afecțiunea MORTALĂ de care suferă. Dezvăluiri INCREDIBILE: „Eu glumesc uneori și spun că...”
Autor:

Dragoș Bucur, celebrul actor si prezentator TV al showului de la Pro TV, Visuri la cheie, a vorbit pe larg despre boala cu care a fost diagnosticat în 2002.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Pro TV, îndrăgitul actorul Dragoș Bucur spune că diabetul l-a ajutat să scape de alte probleme de sănătate, după ce s-a autoeducat și și-a schimbat radical stilul de viață.

Dragoș Bucur a aflat în 2002 că are diabet, iar de atunci a învățat să adopte un anume stil de viață, care l-a ajutat foarte mult: „Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”,spune actorul.

Dragoș Bucur spune că această boală mortală l-a disciplinat ”foarte mult” : „Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva … știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.

Nu spun că dacă aș putea să mă vindec mâine nu m-aș vindeca, Doamne ferește! Dar nu regret cu adevărat că mi s-a întâmplat treaba asta, că am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă”, a mai spus Dragoș Bucur.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X