Draga Olteanu Matei nu răspunde NICIODATĂ la telefon de ziua ei. Motivul pentru care nu-i place să facă asta

Draga Olteanu Matei nu răspunde NICIODATĂ la telefon de ziua ei. Motivul pentru care nu-i place să facă asta
Draga Olteanu Matei nu răspunde NICIODATĂ la telefon de ziua ei. Motivul pentru care nu-i place să facă asta
Autor:

Chiar dacă astăzi împlinește 85 de ani, Draga Olteanu Matei nu vrea să răspundă la telefon. Îndrăgita actriță a explicat de ce nu-i place să facă acest lucru de aniversarea sa.

Draga Olteanu Matei s-a născut pe 24 octombrie 1933, la București, și se numără printre  cele mai apreciate actriție care au călcat pe scena Teatrului Nașional Românesc. Actrița care a jucat în peste 50 de piese de teatru și în peste 100 de filme, împlinește astăzi 85 de ani, însă cei apropiați nu o pot felicita dintr-un motiv personal.

“Vă mulţumesc pentru urări în avans, mai ales că eu niciodată nu răspund la telefon de ziua mea pentru că nu-mi place să fiu felicitată! Ce-mi doresc de ziua mea? Minte limpede, cuget curat şi inimă bună. O să fiu invitată la Cinema Dacia din Piatra Neamţ la «Săptămâna Filmului Românesc», unde se vor difuza şi multe filme cu mine în rol principal. Am primit invitaţia de la Ionel Arsene, preşedintele Consiliul Judeţean Neamţ, care a venit cu flori la mine. Or să fie şi multe filme bune în care nu joc, filme care i-au bucurat pe telespectatori, de-a lungul timpului”, a spus artista reporterilor de la Click!

Reamintim că celebra actrița care a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L Caragiale” în 1956 și a debutat în același an în piesa ”Ziariștii” de Alexandru Mirodan s-a mutat Piatra Neamt, în locul în care este înconjurata de amintiri, dupa ce sotul său a decedat.

De ce s-a mutat în acel oraș? Pentru că a rămas fără casa! Actrita a dezvaluit ca a trecut prin momente dificile, in momentul in care si-a dat seama ca i-au fost furati banii si casa.

Draga Olteanu Matei a locuit impreuna cu sotul sau, dr. Ion Matei, intr-o locuinta cu chirie, care odata cu trecerea timpului a fost demolata.  In continuare povestii, Draga Olteanu a marturisit ca au stat la un hotel, unde isi dadeau toti banii. „Toata leafa noastra o dadeam pe hotel. A fost o perioada ingrozitoare”,a relatat indragita actrita.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X