evzmonden.ro Web analytics

Draga Olteanu-Matei, DESFIGURATA de BATRANETE! Actrita a slabit ENORM si a ajuns de NERECUNOSCUT.

Draga Olteanu-Matei, DESFIGURATA de BATRANETE! Actrita a slabit ENORM si a ajuns de NERECUNOSCUT.
Draga Olteanu-Matei, DESFIGURATA de BATRANETE! Actrita a slabit ENORM si a ajuns de NERECUNOSCUT.

Draga Olteanu-Matei este a ajuns de nerecunoscut la 85 de ani! Doamna filmului romanesc de comedia s-a intors la Piatra Neamt, unde locuieste de ani bune in locuinta unei bune prietene. 

Momentele dificile si loviturile pe care le-a primit din partea vietii si-au pus amprenta pe chipul marii actrite, care in ultimul timp a slabit enorm de mult.

Desi a fost intotdeauna extrem de discreta in ceea ce o priveste, Draga Olteanu – Matei a acceptat un interviu pentru emisiunea lui Teo Trandafir, ‘Teo Show’, informeaza Libertatea.

Nu aș fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aș vrea să promovați tinerii”, a declarat actrița, care trăiește de câțiva ani buni la o prietenă la Piatra Neamț.

„Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în1992. Soțul meu s-a grăbit să plece și m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singura, eu sunt cu el în permanență. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este și faorte frumos locul și foarte liniștit și îmi face plăcere să stau aici.(…) Bucureștiul e satul meu natal, îl porți cu tine oriunde ai merge” , a declarat marea actriță  pentru Teo Show.

Draga Olteanu Matei e văduvă de trei ani, după ce soțul ei, un celebru medic din Piatra Neamț, s-a stins din viață. În ciuda vârstei, actrița e lucidă și coerentă, cu aceeași memorie  perfectă ce i-a permis memorarea a sute de roluri.
 

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X