Dr. Virgiliu Stroescu spune adevărul despre licoarea magică a învingătorilor. ”Ce ni s-a spus până acum sunt minciuni…”

Dr. Virgiliu
Dr. Virgiliu Stroescu spune adevărul despre licoarea magică a învingătorilor. ”Ce ni s-a spus până acum sunt minciuni...”
Autor:

Dr. Virgiliu Stroescu spune adevărul despre licoarea magică a învingătorilor. Într-o emisiune TV, celebrul medic a vorbit despre cafea și despre efectul devastator al acesteia.

Dr. Virgiliu spune adevărul despre licoarea magică a învingătorilor

Milioane de oameni își încep ziua cu o ceașcă de cafea. Pe lângă fapul că îți dă energie și te ajută să te concentrezi, medicii au descoperit că această licoare magică a învingătorilor băută în cantitate mare favorizează cancerul de ficat.

”Cea mai prestigioasă revistă medicală americană a publicat un articol, în 2015, după studii îndelungate în care se spune următorul lucru: cafeaua în cantitate mare favorizează cancerul de ficat. Prin prăjire, boabele dezvoltă 19 substanțe procancerigene. În momentul în care ajung în celule provoacă mutații genetice. În cazul gravidelor, cafeaua e și mai nocivă. Dacă o femeie însărcinată stă la soare și bea cafea, cofeina poate produce malformații fătului”, a explicat cunoscutul dr. Virgiliu Stroescu, potrivit doctorulzilei.ro.

Cât despre antioxidanții care se găsesc în cafea, dr. Stroescu susține că aceștia sunt distruși în momentul în care boabele sunt prăjite la temperaturi înalte. Cel mai sănătos ar fi să înlocuim cafeaua cu ceai, potrivit medicului.

Esteticienii au o altă părere despre cafea. Ei spun că oricine poate scăpa de cearcăne cu ajutorul unei măști cu cafea, iar efectele sunt imediate.

Ingrediente:

  • Cafea măcinată
  • Piper negru
  • Ulei de cocos

Mod de preparare:

Se amesteca o lingura de cafea macinata cu o lingura de piper negru, dupa care se adauga o jumatate de lingura de ulei de nuca de cocos preincalzit.

Ingredientele se amesteca pana se obtine o pasta groasa! Se aplica aceasta pastă de cafea sub ochi si se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care va clatiti cu apa calda.

Pentru rezultate spectaculoase, acest procedeu se repeta de cel putin 3-4 ori pe saptamana.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X