}

Dr. Monica Pop, reacție IMPRESIONANTĂ după drama Andreei Bălan: ”MEDICII – MINUNI DUMNEZEIESTI”

Dr. Monica Pop, reacție IMPRESIONANTĂ după drama Andreei Bălan: ”MEDICII – MINUNI DUMNEZEIESTI”
Dr. Monica Pop, reacție IMPRESIONANTĂ după drama Andreei Bălan: ”MEDICII - MINUNI DUMNEZEIESTI”
Autor:

După drama Andreei Bălan, Monica Pop, medicul oftalmolog care a ieșit învingătoare în lupta cu cancerul, laud medicii care i-au salvat viața îndrăgitei cântărețe.

Dr. Monica Pop a reacționat entuziastă pe contul personal de socializare după intervenția cântăreței, ridicând în slăvi cadrele medicale, informează wowbiz.ro.

”MEDICII – MINUNI DUMNEZEIESTI! SĂ POTI REPORNI O INIMA- MIRACOL! STIINTA SI CURAJ MARE!! SĂ AI IN MÂNĂ O VIATA SI S-O POTI SALVA! VA IMAGINATI CE E IN INIMA MEDICULUI IN ASEMENEA CLIPE? SI INCA MULT DUPĂ?! ANDREEA BĂLAN TRAIESTE! SI GABRIEL COTABITĂ! SI FLORIN BUSUIOC! SI MULTI, MULTI ALTII!

Datorită unuia din cei multi si dedicati medici romani, fetitele Andreei Balan au mamă! El si echipa lui le-au daruit-o! M-as bucura ca unul din numele micutei printese sa fie asemanator cu cel al medicului care a repornit inima mamei ei E o sugestie! Ar merita! Noi, colegii de breasla, ne inclinăm in fata lui si a tuturor celor care dau viată si sănătate, medici din toate specialitătile.! Cu anestezistii in frunte! A primi viată de la alt om, e un adevarat miracol,! Am asistat la asemenea momente de-a lungul carierei! Inca de studentă!Tensiune imensa! Liniste! Se aud doar comenzile scurte ale medicului reanimator! Cind inima reporneste si se mentine, LACRIMI de BUCURIE și APLAUZE! E o minune! Când nu… Bravo domnule Doctor! Bravo intregii echipe! Bravo medici romani! Cu suflet, multă stiintă si curaj! Milioane de oameni din tara asta si din multe altele traiesc sanatosi datorita acestor oameni! Pentru anii multi si grei petrecuti in biblioteci si spitale, pentru noptile de garda grele si epuizante, merită din plin mult respect si aprecieri! Cum ar fi fară ei? Un asemenea eveniment terminat cu bine, produce medicului un mare stres dar si o bucurie imensă!”, a scris dr. Monica Pop.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Eu zic sa le facem niste statui la medici. Niște biserici separate sa ne închinăm la statuile lor . Sa nu mai avem o religie monoteistă vino religie doctricistă….doamna Monica Pop fiecare își alege meseria cum vrea și cum ii este hărăzit… înțelegeți..cam asa sta treabă….da mulțumim cerului că se nasc oameni care își aleg această meserie dar numai atunci când o aleg s ataca bine , nu ptr bani, cum din păcate se întâmplă

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X