Dr. Adina Alberts spune adevărul despre operațiile sale estetice

Dr. Adina Alberts spune adevărul despre operațiile sale estetice
Dr. Adina Alberts spune adevărul despre operațiile sale estetice

Chirurgul plastician Adina Alberts  a împlinit recent 50 de ani, vârstă pe care, evident, nu o arată câtuşi de puţin, a spus adevărul despre operațiile sale estetice. Operațiile sale estetice sunt mici retuşuri estetice, pe ici pe colo, a dezvăluit chiar ea, în cadrul emisiunii de business Capital Play.

Dr. Alberts recunoaște senină că își injectează botox pe frunte și apelează la laser “pentru textura tenului”.  Se consideră ”o persoană care arată decent” și infirmă zvonurile că și-ar fi injectat buzele.

”Știți proverbul cu cizmarul care nu are cizme? Așa și eu, ajung rar să-mi injectez câte ceva. Sunt terapii care nu sunt dureroase și mi le fac singură în oglindă. Nu mi-am injectat niciodată buzele cu nimic. Pe frunte îmi injectez, din când în când, niște toxină botulinică… nu e nimic înțepenit, dar nici riduri nu sunt. Pe față mai fac tratamente cu laser. Și mult sport”.

Medicul Alina Alberts mărturisește că și soțul său, milionarul Viorel Cataramă, ”urmează același program de tratament pe care îl urmez și eu”.

Dr. Alberts a urmat numeroase stagii de pregătire în țară și peste hotare. În San Francisco, de exemplu, a lucrat cu renumitul chirurg plastician prof. Bryant Toth, medicul care l-a operat pe Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei. A colaborat și cu amiralul Richard Carmona, “chirurg general” al SUA, responsabilul oficial pentru campaniile de sănătate ale americanilor.

Chirurgul estetician Adina Alberts, a vorbit, la Capital Play, despre cum motorul economiei românești, adică  IMM-urile, se luptă să reziste într-un mediu de afaceri nu tocmai prietenos, despre momentele în care succesul i s-a întors împotrivă, despre relaţia cu pacienţii săi, dar și despre valorile din viaţa personală.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X