Dovada clara ca timpul NU iarta pe nimeni! Din pacate, este vorba de Doru Octavian Dumitru – FOTO

Surpriza uriasa pe scena IUmor! In prima editie a celebrul show isi va face aparitia un personaj celebru, un nume sonor in ceea ce priveste comedia.

Doru Octavian Dumitru, caci despre el este vorba, ii va delecta cu glumele sale pe juratii din cadrul show-ului IUmor! In ciuda faptului ca timpul nu iarta pe mine, Doru Octavian Dumitru ramane acelasi personaj pozitiv, cu un simt al umorului fabulos.

„Este efectiv o legendã! Am crescut cu el, îmi aduc aminte cã vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost!”, a mãrturisit Mihai Bendeac în momentul în care pe scena iUmor şi-a fãcut apariţia Doru Octavian Dumitru.

Citește și: Orban Gabi, concurentul care l-a făcut pe Mihai Bendeac să tremure de frică

„Întotdeauna omul ãsta mi s-a pãrut un fenomen!”, a declarat şi Delia, în vreme ce Cheloo a fãcut şi el o mãrturisire cum rar îi stã în fire sã facã: „Pentru mine, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai importanţi comedianţi din România. Era pe scenã exact în momentul în care eu începusem sã apreciez glumele, sã înţeleg despre ce e vorba la capitolul umor. Omul ãsta îşi ştie foarte bine meseria, are 30 de ani de scenã în spate, şi-a controlat foarte bine timpii, publicul, a fost exact invitatul potrivit pentru aceastã searã!”