Dosarul T.A.T.A. Procurorii au făcut anunțul. Bogdan Drăghici riscă ani grei de închisoare pentru cel care și-ar fi violat propria fiică, încă de pe vremea când aceasta avea 10 ani.

Dosarul T.A.T.A. După ultima decizie stabilită de procurori, situația șefului T.A.T.A.,  Bogdan Drăghici, s-ar fi agravat considerabil, iar pedeapsa pe care o riscă ar fi mult mai mare.

Iniţial, anchetatorii au cerut arestarea sa preventivă pentru corupere sexuală a minorilor,însă în acest moment, Bogdan Drăghici este cercetat şi pentru o faptă de viol în formă continuată.

După obţinerea unor probe noi, anchetatorii îl acuză pe președintele T.A.T.A. şi de o faptă de viol în formă continuată. Potrivit cancan.ro, această faptă se pedepseşte conform Codului Penal cu pedepse cuprinse între 5 şi 12 ani de închisoare.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-și exprima voința sau profitând de această stare, se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi atunci când victima se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului sau când victima este rudă în linie directă, frate sau soră.

Cazul lui Drăghici scoate la iveală noi detalii şocante. Mai precis, anchetatorii aşteaptă, în acest moment, noi probe tehnice care ar putea dezvălui şi alte posbile fapte îngrozitoare comise de Bogdan Drăghici.

Recent, anchetatorii au dezvăluit că inculpatul ar fi avut o atitudine nepotrivită pentru fetița unui bărbat care îi solicitase ajutorul profesional. Potrivit unor surse judiciare, micuţa le-a povestit îngrozită cum, în iunie 2017, când era la Vâlcea, împreună cu Bogdan Drăghici și fiicele sale, acesta ar fi avut un comportament nepotrivit şi că „nu mai vrea să aibă de-a face cu el”.

Părinții n-au crezut-o pe fetița lor…

„La momentul respectiv, au arătat cei doi martori, aveau o relaţie foarte apropiată cu inculpatul, care avea o imagine bună în societate, astfel că poveştile minorei păreau exagerate, în sensul că o persoană pe care o cunoşteau de atâta timp şi cu o asemenea reputaţie nu putea să facă acele lucruri ”, notează anchetatorii.

Martorii au povestit incidentul șocant trăit de micuţă. Ei spun că, în acea excursie, Drăghici era în duş şi a chemat-o să îi ducă prosopul.

„…în piscină inculpatul ar fi încercat să îi bage mâna pe sub sutien, iar în una din serile pe care le-a petrecut acolo, minora dormea în acelaşi pat cu (…) şi (…), iar inculpatul a venit noaptea, a trezit-o, şi a vrut să o ia în cameră cu el, motivând că era prea aglomerat acolo, în condiţiile în care aşa-zisa aglomeraţie putea fi rezolvată prin luarea uneia dintre fiicele inculpatului, şi nu a fiicei prietenilor săi”, au mai consemnat anchetatorii.

”Am crezut că fetița mea minte, dar când cazul a luat amploare mi-am dat seama că era adevărat ce spusese”, ar fi arătat tatăl fetei, potrivit surselor judiciare. Acesta a recunoscut, de altfel, în faţa anchetatorilor că declaraţia dată iniţial la Secţia 24 de Poliţie din Capitală nu a reprezentat adevărul şi că regretă relatările de atunci.