Dosarul Şpaga în Vămi – Imagini care nu au fost difuzate niciodată în presă

Dosarul Şpaga în Vămi – Imagini care nu au fost difuzate niciodată în presă
Dosarul Şpaga în Vămi - Imagini care nu au fost difuzate niciodată în presă

Marius Saizu, prezentatorul emisiunii Dosarele DNA, de la Prima TV, i-a luat un amplu interviu procurorului şef-secţie DNA, Lucian Papici, pentru a afla toate detaliile anchetei care a dărâmat această caracatiţă birocratică din România.

 Prima TV difuzează astăzi, în premieră, imagini din timpul investigaţiilor în urma cărora ofiţerii DNA au trimis în judecată 41 de persoane implicate în traficul de ţigări la graniţa cu Serbia. În imagini se poate vedea cum vameşii îşi împărţeau şpaga primită în timpul zilei.

I-ai numărat? Câţi sunt? …

Bun, pune-i tu. Câţi suntem? 1,2,3,4” (video aici).

Astăzi, 9 februarie, de la ora 21.30, emisiunea Dosarele DNA prezintă imagini exclusive din timpul anchetelor Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarele „Şpagă în Vămi” şi „Fabrica de Permise de la Argeş”.

De asemenea, tot în această seară, de la ora 21.30, echipa emisiunii Dosarele DNA redeschide cazul „Fabrica de Permise de la Argeş” şi revine cu noi imagini exclusive din timpul anchetei. Un poliţist argeşean îi spune ofiţerului DNA sub acoperire cine l-a ajutat pe Vali Vijelie să-şi obţină permisul la Argeş:

„- A venit Adrian la mine. Şi m-a întrebat… poţi? Da pot!

– Cine, Minune?

-Piticul, da! Păi suntem prieteni buni cu el”. (video aici).

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X