Invitat al lui Mirel Curea în emisiunea „Dosare de presă”, Victor Ciutacu a povestit despre procesele pe care le-a avut cu colegii săi de breaslă.

„Eu am avut două procese cu colegi de breaslă: unul cu Radu Moraru, că m-a făcut asociat și cu Zaher și cu Taher, eu privatizasem și SIDEX-ul și PETROM-ul. Mă rog, privatizasem și ce privatizaseră alte întreprinderi decât ălea la care lucrasem eu, dincolo de faptul că eu n-am privatizat nimic în viața mea, nici măcar pe mine.

Mă rog, era o campanie descreierată când era Radu Moraru profund băsist și eu profund anti-băsist și nu știu, habar n-am, îl apăsase cineva pe buton. Ăla a fost primul proces câștigat”, a spus Ciutacu.

Procesul cu Radu Moraru

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Realizatorul emisiunii „Punctul culminant” de pe România TV, a ținut să clarifice cât și ce a primit de la Radu Moraru, în urma procesului pe care l-a câștigat. „Moraru și acum mie- dator, dar s-a prescris, că știi că datoriile fiscal se prescriu în doi ani de zile. 200 de milioane de lei vechi mi-a dat Onorata Instanță, 20 de mii, cum ar fi acum.

L-am executat. I-am luat cinci mii, că atâta i-a prins executorul cu banii în cont, din care, (…) din care ăla și-a luat partea lui, vreo 15 milioane. Mai întâi și-a luat el și eu am mai apucat vreo 35 de milioane. Și după aia, vreme de câți ani a durat până s-a prescris, cu Ordin de Executare și cu hârtii de propriri pe toate băncile, pe nu știu ce…

Citeste continuarea pe EvenimentulZilei.