Dan Capatos a povestit în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, despre momentul în care a hotărât să dea la televizor un filmuleț cu prim-ministrul de atunci, Emil Boc, în fundul gol.

El i-a mărturisit lui Mirel Curea că a vrut să atragă atenția asupra lipsei de protecție a prim-ministrului României. „În primul rând, problema a fost alta, nu că l-a prins cineva în c…l gol la el în casă. Era despre vulnerabilitatea (funcției deținută de Boc, n.e.).

Niciodată în lumea asta un prim ministru n-are voie să fie prins în fundul gol. Eu toată emisiunea am spus că dezvăluirea mea nu a fost despre Boc. Eu toată emisiunea am cerut demisia șefului SPP-ului.

Citește și: Boala de care suferă fiul lui Dan Capatos. Vedeta a făcut declarații halucinante: „A moştenit...”

Dacă ajunge cineva în proximitatea lui, într-o zonă în care stă în curul gol, (…) dacă ajunge să-i facă poză, la fel de bine poate să ajungă cu un cuțit. Poate să ajungă cu un pistol cu bile, cu un ciocan. Adică, unde e dispozitivul lui de pază și ce a păzit? Asta am spus eu.

Probabil că nu era cadrul necesar să îl dai la Un show păcătos. Dacă l-ai fi dat într-o emisiune serioasă, atunci, da… Dar eu am fost mai dibaci și l-am făcut eu rost pe piață. Era o cursă pentru filmulețul ăsta.

Dacă s-ar fi întâmplat asta într-o lume civilizată, eu zic că ar fi căzut multe capete. Eu îl privesc în continuare ca pe un succes de presă”, a mărturisit Dan Capatos.

Mai multe povești la fel de spectaculoase din viața îndrăgitului jurnalist, le puteți afla din video-ul alăturat.