Dorință a lui Viorel Lis. Ți se face pielea de ”găină”. Ce își dorește fostul edil al Capitalei

Dorință a lui Viorel Lis. Ți se face pielea de ”găină”! Vedetele de la noi s-au distrat de Halloween. Printre ele se numără și Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, care nu a fost la cine știe ce petrecere sofisticat, ci a fost prezentă în platoul emisiunii „Agenția VIP”.

Dorință a lui Viorel Lis! Soția lui Lis a încercat să facă o surpriză tuturor de Halloween și a pregătit gogoși delicioase, în direct.

În aceeași emisiune, în timp ce pregătea gogoși pentru Cristi Brancu, Majdablondina, ea a spus care este cea mai mare dorință a soțului său.

Citește și: Oana Lis, însărcinată la 40 de ani? Soţia lui Viorel Lis a făcut anunțul: „Am aflat o veste bună!”

„Sunt gospodină doar la televizor, mai fac chestii ușoare. Cumpăr mâncare de la catering, o încălzesc. Între mine și Viorel este război pe dulciuri. Cred că e ultima lui dorință, să mă vadă pe mine gătind. El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel. Când pleca bunica mea la târg, îmi lăsa treabă de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemam la mine, băieții îmi puneau porumbii în pătul, cineva îmi tăia găinile. Viorel îmi gătea la începutul relației, dar acum e obositor” a spus Oana Lis, la „Agenția VIP”.

Reamintim că Oana Lis a a fost la un pas de un teribil accident, când se afla cu Viorel Lis, în mașină, pe autostradă. Vedeta a pierdut controlul volanului, dar din fericire a stabilizat autoturismul la timp și a evitat o tragedie.

„Am avut o cumpănă foarte mare, eram pe autostradă, mergeam pe București-Pitești, mașina mea e mai uzată, a început să facă mașina ca toți dracii, nu-mi mai aduc aminte bine secundele alea, Viorel începuse să țipe. O jumătate de oră am stat până a venit mașina să ne ajute, a mai fost și un accident, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a spus Oana Lis.