Dorina Florea, de la Telejurnalul TVR1, era să-și rupă piciorul în direct

Dorina Florea, de la Telejurnalul TVR1, era să-și rupă piciorul în direct
Dorina Florea, de la Telejurnalul TVR1, era să-și rupă piciorul în direct
Autor:

Este una dintre cele mai plăcute apariţii ale micului ecran, iar pentru Dorina Florea, prezentatoarea „Telejurnalului” de weekend de la TVR 1, o apariţie impecabilă este literă de lege. Mai mult, vedeta TVR a demonstrat că poţi să arăţi „ca scoasă din cutie” chiar şi atunci când ai trecut printr-o căzătură serioasă şi abia te mai sprijini pe genunchiul umflat. „Un moment dificil în direct?

Cred că atunci când am căzut şi am reuşit ca cei de acasă să nu vadă nimic. Eram pe atunci alături de colegul meu Mihai Melinescu, la matinalul TVR, iar emisiunea se apropia de final. Am făcut legătura către colega mea de la Sport, Eda Marcus, şi m-am cam grăbit să mă duc către perete pentru ultimul cadru, deoarece Eda avea o intervenţie scurtă. Tocul mi s-a agățat în firul de la laptop, aparatul a căzut şi a tras după el şi paharul cu apă. M-am împiedicat şi am ajuns în patru labe. Calculasem că aveam doar 10 secunde până la final, iar Mihai Melinescu nu mai ştia cum să reacţioneze. M-am ridicat repede, am ajuns la timp şi am spus zâmbitoare: „Acesta a fost matinalul. La revedere!”. Când genericul a început să curgă, Mihai Melinescu mi-a spus şocat: „Nu cred că s-a întâmplat aşa ceva!”. Preocuparea mea a fost să-l întreb dacă mi-a stat bine părul şi totul a ieşit OK. Cei din platou crezuseră că am leşinat… iar ceea ce nu s-a ştiut a fost că am avut o vânătaie în secunda doi. Nici nu mă ridicasem bine de jos şi genunchiul meu era negru”, a povestit vedeta ştirilor TVR 1.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X