EXCLUSIV! DORIAN POPA ,,Mi-am pierdut virginitatea la…”

Un interviu incendiar despre viața sexuală, viața la cămin și alte provocări nebune

EXCLUSIV! DORIAN POPA ,,Mi-am pierdut virginitatea la…”
EXCLUSIV! DORIAN POPA ,,Mi-am pierdut virginitatea la..."

Simpaticul actor care a atras toate privirile în emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici” a venit la  „Puțin cam direcți” pentru a ne spune toate secretele.Pentru a se conforma formatului incomod, Dorian a dat startul interviului cu un test puțin cam direct, pe care l-a trecut cu brio.

 

  1. Test puțin cam direct ,, Mi-am pierdut virginitatea la 13 ani. Acum fac sex cu prietena mea de câte ori simțim și la sărbătorile specifice

 

PCD:Cat de des te epilezi pe piept?

Să spunem că o dată pe săptămână, duminica. E suficient, încep săptămâna în forță.

PCD:Mergi la solar?

D.P. : Da, normal. Eu sunt persoană publică, lucrez mult cu imaginea mea. Dacă eu mă simt bine așa cum sunt, epilat și bronzat, nu știu de ce să mă abat de la drumul meu doar pentru că se cârcotește?

PCD:Când ți-ai pierdut virginitatea?

D.P. : Băi, eram foarte mic. Nu știu dacă e okay  să zic. Mă rog, aveam 13 ani și ea avea tot atât.

PCD:De câte ori faci sex pe săptămână?

D.P. : De câte ori vreau și eu și iubita mea, plus sărbătorile aferente, ca să fie tacămul complet.

 

  1. Despre viața personală ,,În cămin nu aveam nici baie în cameră[…] Acum m-aș muta în New York fără să mă uit nicio secundă în urmă”.

PCD:Cum era Dorian în copilărie?

Un rebel. Făceam multe prostii, eram genul de băiat care eram ridicat mereu de dirigintă. Energia asta m-a adus aici unde sunt. Fiecare trebuie să avem grijă de copilul din el.

putin_cam_directi_dorian_popa-catalina_cosma-42

PCD:Apropo de copilul din tine, cum stă treaba, vei avea un copil acum în câteva luni?

Nu! Nu e adevărat.O să fiu tată probabil într-un an doi, dar până atunci trebuie să-mi asigur o situație financiară destul de bună.Trebuie să-mi fac o casă așa cum mi-o doresc.

PCD:Cât de greu ți-a fost să fii stâlpul familiei?

Nu vreau să sune așa, nu am fost stâlpul familiei. Am început să câștig pe la 16-17 ani, primul meu job a fost atunci când contabilitatea a trecut de pe hârtie pe calculator, ea era oarecum depășită, așa că am început să o ajut. Dar de aici până la stâlpul familei e drum lung. Am început să o ajut pe mama în sensul că nu mai era nevoită să-mi dea ea bani și doar când am început să câștig mai bine, am început să-i dau la rându-mi bani și ei.

PCD: Acum ai rămas singurul bărbat din familie. Cum e postura? Bunica ta e la azil, care-i relația?

D.P. : Bunica mea are Alzheimer. L-am descoperit destul de greu. S-a ajuns în situația în care mă recunoștea doar pe mine. Nu mai înțelege de nimeni, înafară de mine. Pe mine mă știa mereu, dar pe altcineva. Mi-am dat seama că atunci e menirea mea să am grijă de ea. Mă simt responsabil să am grijă de ea. Îmi place să merg la bunica mea la azil.

PCD:Cum a fost în București prima săptămână când te-ai mutat din Constanța pentru facultate?

D.P. : Prima  mea săptămână a fost nebună. M-au repartizat în alt cămin decât cel în care trebuia să stau, pentru că cel inițial era în construcție. Prima săptămână a fost grea. Nu aveam nici baie în cameră. Din cameră până la baie erau toate  geamurile sparte, parcă așa trebuia să fie. Era un curent de înghețai când trebuia să faci duș sau să te speli pe dinți, dar a fost mișto. Nu găteai în cameră, găteai pe hol. Nu mai venisem în București decât în stilul aventură, gen am venit să-mi cumpăr ceva de la Constanța. Îmi place la nebunie în București pentru că-i un oraș agitat.

PCD:Dar te-ai gândit să te muți în alt oraș ca New York-ul?

D.P. : Da! Dacă aș prinde un job aș pleca fără să mă uit în urmă. Mi-aș face troller-ul și în 2 ore aș pleca pentru că sunt sigur că din șansa asta aș face ceva mai mare.Cred că aș putea să reușesc în actorie. Nu am fost înzestrat cu niște talente muzicale dumnezeiești, că nu am studiat muzică de mic. Eu când cânt, mă simt inhibat, cred că o fac 80% bine.

PCD:Cum merg afacerile?

D.P. : Bine. Întrețin focul afacerilor cu banii pe care-i fac din media. Nu câștig cât se vehiculează, dar câștig mai mult decât decent pentru vârsta la care mă aflu.

PCD:Cum reacționezi la înjurături?

D.P. : Chiar răspund înjurăturilor. La început chiar mă afectau pentru că orice om inteligent își știe defectele, spre exemplu eu am picioarele subțiri și nasul mare, da, ce să fac. Spre exemplu am început să fiu netru, apoi am început să glumesc pe seama lor, pentru că am văzut cine comenta și în plus și ceilalți îi luau la mișto întâmplător. Hai să râdem de răutate și prostie, decât să ne coborâm la nivelul ei.

 

PCD:În timpul live-ului întrebările au venit în număr mare și Adriana l-a întrebat direct pe Dorian dacă a luat steroizi?

D.P. : Este strict decizia mea, DA, am făcut asta. Vreau să subliniez că este corpul meu, câți nu au făcut asta și nu recunosc? În al doilea rând vreau să vă întreb să dacă credeți că cu aceste suplimente fără sport se face cineva Superman?  E nevoie de multe ore de antrenament ca să susții suplimentele respective.

 

De remarcat că Dorian are o relație aparte cu fanii lui, motiv pentru care el  recunoștea aproape fiecare om care-i scria în timpul interviului și avea de spus câte o poveste pe care a avut-o cu fiecare fan fidel.

În timpul interviului Dorian a dat câteva sfaturi de nutriție, mai ales lui Gabi, care a promis că va pierde în greutate până în luna mai. El alături de Andrei sunt într-un programul #letsgoyou by WorldClass, Gabi trebuie să slăbească, iar Andrei să-și dezvolte masa musculară.Dorian a recomandat cât mai multe iaurturi dietetice, chiar și 6 pe zi, iar dimineața apă călduță cu lămâie și miere.

 

putin_cam_directi_dorian_popa-catalina_cosma-59

  • Despre LALA BAND ,, Dacă pică o sponsorizare, noi facem serialul în continuare.

PCD:Despre LALA BAND? S-a rupt trupa?

D.P. : Trupa există în continuare și nu o să se rupă niciodată pentru că noi avem o relație foarte bună. Suntem toți conștienți cât ne-a ajutat acest proiect.

Noi am rămas și prieteni și acum. Dacă pică o sponsorizare pentru acest proiect, noi facem serialul în continuare.

PCD:Spre finalul proiectului au existat și hateri extrem de mulți ai fenomenului LALA. La un momentdat este celebru un incident în care Ruxandra Ion anunța că va da în judecată un grup de tineri care s-au filmat dând foc posterelor cu voi. Cum te-ai raportat?

D.P. : Doamna Ruxandra Ion, fiind și mamă și bunică  și un adevărat profesionist, s-a implicat foarte mult sufletește în acest proiect și nu a înțeles că sunt făcute de niște copii. Eu nu le-am luat personal, m-am gândit ce tâmpenii faceam la 14 ani și nu mi s-a mai părut ceva deosebit. Nu mi-a trezit niciun gând macabru. Poate că ei au avut o dramă din cauza noastră. Mi s-a părut deplasat și mi s-a părut o lipsă de educație.

 

  • Despre junglă ,, I-am cerut scuze lui Moroșanu. Vă spun în premieră că vom lansa o piesă eu, Ruby și Cătălin!

PCD:Cum a fost?

D.P. : Foarte mișto. Abia așteptam întrebările. Încep cu o premieră. Eu, Ruby și Moroșanu o să scoatem o piesă ,,Lasă cucu-n pace”, prea celebră fraza aceasta.Versurile sunt scrise de Whats UP, care a urmărit fiecare episod.

PCD:Cea mai dură probă?

D.P. : Cel mai nașpa era să mânânc gândaci morți. Când îl luai în gură îți usca tot, nu mai puteai să-l înghiți.

PCD:Cum a fost când după 18 zile în care ai ieșit cel mai votat concurent, fix în seara cea mare ai ieșit pe locul 2?

D.P. : Înainte de a se afla rezultatul final, cu câteva zile înainte, Cătălin îmi spunea felicitări că ai câștigat. Eu am aflat că este mai bine să nu sper că voi obține supremul. Am bifat tot ce îmi propusesem din experiența cu jungla, dar mă așteptam și speram foarte mult să câștig.

PCD:Te-ai uitat la ce s-a difuzat?

D.P. : Nu. Nu m-am uitat pentru că foarte mulți am spus lucruri de care nu suntem mândri. Sunt convins că și despre mine s-au spus, îmi sunt dragi toți cei 12 și nu vreau să-mi schimb părerea. Eu în prima zi când m-am trezit după junglă, am auzit ce am spus despre Moroșanu, că la el în Moldova o anumită revistă a ajuns mai greu. Nu e o afirmație okay. Mi-am cerut scuze lui Moroșanu și îmi cer scuze și public pentru cei din zona respectivă.

 

 

 

Poți vedea live-ul integral aici


 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X