Dorian Popa a ajuns la Caracal si primul lucru pe care l-a facut a fost sa mearga la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi ucis-o pe Alexandra Macesanu.

Ajuns in Caracal, Dorian Popa a tinut sa vada casa lui Gheorghe Dinca cu ochii sai, asa ca a filmat totul si le-a explicat fanilor ca locuinta arata mult mai terifiant in realitate.

„Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru, Johnule.

În aceeaşi ordine de idei vă spun sincer că îmi doream să văd dacă există bandă care delimitează zona, dacă totul e făcut aşa cum trebuie şi într-adevăr este făcut totul aşa cum trebuie. Senzaţional! Arată mult mai terifiant în realitate decât ce am văzut la televizor, Johnule.

Citește și:

Am făcut o cruce şi eu şi nu ştiu, se spun atât de multe încât nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pământ în continuare. O să mă uit şi eu puţin aşa pentru a înţelege ce am văzut la televizor.

Nu este nicio glumă, nu este niciun subiect de făcut vizualizări, pur şi simplu eu un daily vlog şi eu filmez zilnic ceea ce fac. Şi mi-am promis că atunci când voi veni prima oară în Caracal voi veni şi aici”, a spus Dorian Popa potrivit Spynews.