Donald Trump, decizie de ultim moment! De astăzi, cei care greșesc vor face pușcarie. Legea pe care tocmai a semnat-o le va face viața ușoară multor animale torturate și chinuite.

Șeful statului American, Donald Trump,  a semna un proiect de lege care incriminează abuzul asupra animalelor și a torturii. Mai mult, această măsură de protecție interzice cu desăvârșire crearea și distribuirea de imagini/videoclipuri care prezintă torturi la adresa acestora.

„Animalele merită să fie protejate la cel mai înalt nivel…”

Trump a luat o decizie radicală.  Kitty Block, președinte și CEO al Societății Humane din America, a mărturisit că animalele merită să fie protejate: „Animalele merită să fie protejate la cel mai înalt nivel. Aprobarea acestei măsuri de către Congres și președinte marchează o nouă eră în codificarea bunătății față de animale.
Timp de zeci de ani, o lege națională anti-cruzime a fost un vis pentru protecționistii animalelor. Astăzi, este o realitate.”, a spus Kitty Block.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

„După zeci de ani de muncă pentru protejarea animalelor și publicarea unora dintre cele mai grave cruzimi, vestea este atât de îmbucurătoare încat Congresul și președintele au fost de acord în unanimitate. A venit momentul să închidem decalajul prin lege și să facem lumina in cazul abuzurilor. „, A spus Sara Amundson, președintele Fondului legislativ pentru societatea umană.

Citește mai mult…