Donald Trump, cadou neasteptat pentru Melania de Craciun! Presedintele SUA a fost prins pe picior gresit de catre jurnalisti.

Donald Trump este obişnuit cu întrebări dificile, dar probabil nu se aştepta la aceasta. Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, preşedintele a răspuns presei printr-o videoconferinţă chiar dacă era în ședință cu armata americană la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, în Florida. Brusc, jurnaliștii au pus o întrebare mai intimă decât de obicei:

– „Ce intenţionaţi să faceţi cadou soţiei dvs. de Crăciun în acest an?”, întreabă un jurnalist.

Un pic încurcat Donald decide să răspundă cinstit că el este tipul de om care achiziţionează „pe ultima sută de metri”:

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

– „Este o întrebare dificilă”, recunoaşte el. „Poate o carte drăguţă, mă mai gândesc…i-am cumpărat o carte foarte frumoasă, am ales din diferite cărţi şi am ales-o pe cea mai frumoasă, cu multă iubire”. „Îmi iubesc familia, ne iubim cu toţii. Avem relaţii excelente. Răspunsul meu adevărat la această întrebare este că încă mă gândesc la ce anume o să-i fac cadou de Crăciun. Îmi mai rămâne puţin timp, foarte puţin”.

Este ştiut faptul că preşedintele Donald Trump nu excelează la capitolul cadouri. Un exemplu relatat de mass-media americane a fost ziua de naştere a Melaniei Trump când la fel a fost întrebat ce cadou i-a luat, şi a răspuns: „Mai bine nu mă amestec, poate că nu-i voi oferi suficient de mult”.

Aşadar, putem spune că şi anul acesta, Crăciunul va fi destul de banal pentru First Lady a Statelor Unite. Dar, ca orice femeie care se respectă va avea grijă să-şi ofere tot ce-şi doreşte dacă-i mai lipseşte ceva….ceea ce e greu de crezut.