Doliu în presa românească. Un reputat jurnalist și-a pus capăt zilelor. Motivul e îngrozitor

Presa din România suferă cumplit de pe urma plecării unui jurnalist de valoare. Nu mai puțin înfiorător e felul în care omul acesta a ales să-și încheie socotelile cu viața.

Doliu în presa românească. Un reputat jurnalist și-a pus capăt zilelor. Motivul e îngrozitor
Doliu în presa românească. Un reputat jurnalist și-a pus capăt zilelor. Motivul e îngrozitor
Autor:

Este vorba despre Eduard Huidan, reputat jurnalist și scriitor din Brașov. Presa locală arată că bărbatul, în vârstă de aproape 70 de ani, s-ar fi aruncat de la etaj. Tragedia s-a petrecut duminica trecută, dar iată că azi ies la iveală detaliile cumplitului moment.

Așa cum arată portalul www.newsbv.ro, Eduard Huidan urma să împlinească peste câteva săptămâni 70 de ani. El însă era marcat de o boală cumplită, astfel că a ales să se arunce de la etajul blocului în care locuia în centrul orașului Brașov.

Cel despre care ne amintim acum s-a născut în 1949, la Brașov, a fost absolvent al Liceului ”Andrei Șaguna” din oraș, și al Facultăţii de Filologie a Universităţii din Bucureşti.

A condus după 1990 unul dintre cele mai importante ziare din România, ”Gazeta de Transilvania”.

Eduard Huidan a fost membru al Uniunii Scriitorilor din România și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști.

Între cărțile pe care le-a scris se numără ”Trandafirul de plastic”, schiţe şi povestiri (1983); ”Numele jocului”, roman (1986); ”Linia”, roman (1984); ”Fotografii mişcate”, roman (1991); ”Eroul nostru”, roman (1996); ”Ne-am tuns, ne-am uns” (2008).

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X