Doliu în lumea muzicii. Reputată solistă a trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit. O boală necruțătoare a doborât-o.

Doliu în lumea muzicii. Celebra solista suedeză a trupei Roxette, Marie Fredriksson, avea doar 61 de ani, și suferea de o boală incurabilă, scrie cotidianul The Mirror.

Marie Fredriksson este regretată de soț și de cei doi copii

Ziarele suedeze titrează: „Marie Fredriksson este regretată de soț și de cei doi copii, artista s-a stins după o crâncenă luptă cu boala”.

Marie Fredriksson a fost o cântăreață, cantautoare și pianistă suedeză de muzică pop. ea a fost cunoscută mai ales datorită evoluției sale în formația pop rock Roxette, pe care a creat-o împreună cu Per Gessle în 1986.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Formația Roxette a câștigat faima internațională la sfârșitul anilor 1980 – începutul anilor 1990 cu șase hituri în top 10 din America. marie a fost căsătorită cu Edmund Mikael Bolyos (căs. 1994) și are doi copii, Inez Josefin BolyosOscar Mikael Bolyos.

Reamintim că pe 7 mai 2015, formația Roxette, a concertat în România. Pe aceeași scenă a urcat Robbie Williams, Andre Rieu, One Republic şi Marc Anthony.

Mai mult decât atât, formația suedeză a fost îndrăgită și de artiștii de la noi. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu i-au adus în premieră, pe scena show-ului transformărilor de la Antena 1, pe Marie și Per, suedezii de la Roxette.