Doina Spătaru, decizie surprinzătoare la la opt ani de la moartea Mălinei Olinescu: „Să se ducă din durere…”

Au trecut opt ani de când Mălina Olinescu a murit, iar mamai ei, Doina Spătaru, una dintre cele mai importante voci ale genului din ultimii 50 de ani, a luat o decizie surprinzătoare.

Chiar dacă scena o ajută pe să meargă mai departe, ”doamna muzicii ușoare românești” vrea să se retragă: „De vreo cinci ani, am tot zis că mă retrag, dar colegii mi-au zis că nu e cazul. M-am gândit și eu ca acest moment să nu fie dintr-o dată, ci treptat, aparițiile mele sunt din ce în ce mai rare, totuși am grijă să nu ating momentul penibilului, să fiu o “prăfuită”, a spus artista pentru Click!.

“Scena mă ajută să se mai ducă din durere”

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

“Emoții sunt de fiecare dată când urc pe scenă, pentru că nu ești artist fără aceste emoții, pentru mine fiecare apariție e un prilej de a transmite bucuria de a trăi fiecare zi din viață și îmi încarc bateriile. Nu am întotdeauna bună dispoziție, dar mi-o recapăt pe scenă, e un moment de dăruire. Pot să spun că tot cea ce am în suflet mai dureros scena mă ajută să se mai ducă din durere și îmi dă putere să merg mai departe. Cât despre cum îmi întrețin vocea, am grijă să nu răcesc, fac o oarecare încălzire acasă și merg cu sufletul plin de acele ganduri bune. De-a lungul anilor, când cântam mult, iar corzile vocale fiind suprasolicitate, aveam grijă să tratez cu aceleași remedii naturale”, a mai adăugat Doina Spătaru.