Doi Razboinici propuși spre eliminare la “Survivor România”, în urma înfrângerii în fața Faimoșilor, lucru care a generat și conflicte în echipa Războinicilor.

Mobilizare extraordinară a Faimoșilor de la “Survivor România”, aceștia s-au redresat, au regândit strategia competițională și au reușit să aducă două victorii consecutive, în cele mai importante meciuri ale sâptămânii – jocurile de protecție în fața eliminărilor. Pe lângă imunitatea dobândită, în urma victoriilor repetate, Faimoșii au intrat și în posesia proviziilor atat de necesare pentru a capata forța pentru jocurile viitoare.

Citește și: Asa ceva! O Faimoasă i-a tras un cap în gură colegului său!

Bătălia sportivă de aseară de la “Survivor Romania” a fost foarte strânsă, echipa albastră a condus meciul, până la un moment dat, însă tenisunea între Faimoși și Războinici a atins cote alarmante în momentul în care s-a jucat punctul decisiv; scorul de egalitate între cele două echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenți din fiecare echipă, fată și băiat, punctul adjudecat de Faimoși, la ștafeta mixtă, câștigat la secundă, a adus dezbinare în echipa Razboinicilor.

Strategia pusă la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe  Emanuela în locul Lolei să concureze la ștefeta mixtă, a fost considerată de Războinici o mișcare greșită, care i-a pus în postura de pierzători.

“Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!”, spunea Andi Constantin aseara, la finalul jocului.

In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare.

Editia de sambata “Survivor Romania”, incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.