Doi panda îndrăgostiți

Viasat Nature vă prezintă în premieră, miercuri, la ora 19.15, un documentar emoționant

Doi panda îndrăgostiți
Doi panda îndrăgostiți

Kai Kai şi Jia Jia sunt doi dintre cei mai importanţi urşi panda ai Chinei. Această specie este pe cale de dispariţie, dacă nu reuşeşte printr-o minune să ridice cota de reproducere. Se ştie că urşii panda au doar două zile pe an la dispoziţie pentru a putea realiza acest lucru. O echipă din Singapore consideră că a găsit soluţia. Ca să reuşească, ei vor construi o adăpost confortabil pentru urşi în valoare de 8.5 milioane de dolari pe o insulă tropicală, iar Jia Jia şi Kai Kai vor fi transportaţi cu o cursă aeriană la 3000 km distanţă pentru a fi convinşi să procreeze un mic bebe panda.

Nu va fi însă uşor: termene limită strânse şi coordonarea unor transformări uriaşe sunt doar provocări de început. O echipă de le Singapore River Safari va trebui să meargă în China pentru un curs rapid de informare în îngrijirea urşilor panda: dietele lor, comportamentul şi procedura complexă de reproducere. Însă ei trebuie, întâi de toate, să se acomedeze cu urşii. O problemă şi mai arzătoare apare: sezonul de împerechere al urşilor panda este devansat de o modificare a temperaturii, iar clima din Singapore este foarte caldă şi umedă tot anul. Cunoscut fiind apetitul sexual extrem de redus al acestei specii, răbdarea echipei de suporteri va fi greu încercată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X