Să fie sau nu așa? E totul posibil. Mai ales că PSD-ul a pierdut guvernarea și, mai mult ca sigur, nici președinția nu va fi câștigată.

A trecut perioada când social-democrații au fost pe cai mari.

Într-un asemenea context, deloc colorat pentru acest partid, apare un scenariu pe care îl putem considera o adevărată bombă politică. În cazul în care se va materializa.

Anume ca actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, să dispară din peisajul politic dâmbovițean. Definitiv!

Și nu numai ea, ci și soțul ei, Florentin Pandele, primar al unei localități învecinate cu Bucureștiul. E vorba de Voluntari.

Citește și:

Concret, așa cum ne anunță portalul www.comisarul.ro, cei doi soți – Gabriela Firea și Florentin Pandele – s-ar pregăti în acest moment să facă o schimbare decisivă în viața lor.

Mai precis, să plece din România. Portalul la care am făcut referire susține că deține informația de la niște surse din apropierea celor doi protagoniști ai acestui material.

În consecință, Gabriela Firea și Florentin Pandele ar fi de ceva vreme interesați să cumpere o casă în altă țară. Ar fi vorba, cel mai probabil, de Grecia.

Nu este însă o casă de vacanță, arată portalul sus-amintit, ci de viitorul cuib al familiei.

Citește și:

Deci de o mutare definitivă din România.

Având în vedere toate acestea, conchide site-ul cu pricina, e posibil ca la anul, când sunt programate alegerile locale, sî nu-i mai vedem pe cei doi politicieni candidând. Nici pe Gabriela Firea, la București, nici pe Florentin Pandele, în Voluntari.

Va fi sau nu așa? E doar un scenariu ori totul va deveni realitate, în 2020? Vom trăi și vom vedea. Numai că știți cum se spune – chiar și un zvon poate să tulbure apele. Sau altfel spus – nu iese fum, fără foc.