}

DJ Andi garantează că Smiley a tras cartea câștigătoare cu Stella la „Vocea României”

DJ Andi a povestit cum a descoperit-o pe roșcata alături de care a scos trei hit-uri internaționale

DJ Andi garantează că Smiley a tras cartea câștigătoare cu Stella la „Vocea României”
DJ Andi garantează că Smiley a tras cartea câștigătoare cu Stella la „Vocea României”

“Dacă nu v-ați uitat sâmbătă la Vocea României, aflați că printre concurente a fost Stella, cea care a cântat alături de Dj Andi piesele Happiness și Freedom!”, a amintit Vlad Craioveanu.

Dj Andi e fericit că a descoperit-o pe Stella și a realizat împreună cu ea trei hituri internaționale. Matinalul de la Radio 21 a felicitat-o pentru curajul de a se înscrie la concursul „Vocea României”, garantându-i lui Smiley că a făcut o alegere excelentă!

“Am organizat un casting, am ascultat vreo 50 de voci și dintre toate am ales-o pe Stella”, își amintește maestrul mixurilor de la Radio 21.

Dj Andi a asigurat-o pe Stella că are votul și susținerea lui necondiționată.„Sâmbătă seara am primit o mulțime de telefoane, toți cunoscuții spunându-mi că Stella a concurat la Vocea României unde a fost apreciată de toți cei 4 jurați și a povestit despre colaborarea noastră și de momentele magice de pe scena Liberty Parade. Îi mulțumesc și îi țin pumnii!  Sunt foarte mândru că am lucrat împreună, sper să ajungă departe în această competiție pentru că merită.  Are o voce specială„, a spus Dj Andi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X