}

Divorț în showbizul internațional. George Clooney i-a spus adio

Divorț în showbizul internațional. George Clooney i-a spus adio
Divorț în showbizul internațional. George Clooney i-a spus adio
Autor:

George Clooney și frumoasa lui soție, Amal Clooney, divorțează după doar 4 ani de căsnicie. Motivul a  ieșit la iveală, după ce s-a speculat că adevăratele motive al acestei decizii ar fi fost cei doi copii ai cuplului.

„Ei trăiesc despărțiți și dorm în dormitoare separate de luni de zile și în căsnicia lor există foarte mult stres”, susține un apropiat de-ai cuplului Clooney.

Cei doi păreau a fi o familie perfectă, dar în spatele acestei căsnicii sunt mereu discuții greu de înțeles din cauza copiilor, acesta fiind și motivul divorțului dintre ei, informează spynews.ro.

George Clooney s-a căsătorit cu Amal Clooney, care a fost desemnată, în 2014, cea mai fascinantă persoană din lume de către celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters, şi cea mai influentă femeie din Londra,  și-au unit destinul înîn urmă cu patru ani și au împreună gemei, o fată și un băiat, pe Ella şi Alexander.

Reamintim că ceremonia de căsătorie a fost una cu fast, lungă de patru zile, urmată de alte petreceri. Întregul eveniment a fost catalogat de presa internaţională drept „nunta anului 2015“.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X