Divorțul anului în lumea mindenă! Oana Roman a anunțat public că divorțează de tatăl copilului său, Marius Elisei. Ruptura dintre ei s-a produs la șapte ani după ce și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

De-a lungul anilor au apărut mai multe speculații potrivit cărora Oana Roman ar avea probleme serioase în căsnicie că Marius, ba chiar ar urma să divorteze. Iar acum s-a întâmplat. Putem spune că ruptura produsă între cei doi este divorțul anului în lumea mondenă.

Divorțul anului. Am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare ! Am scris-o si am Șters-o apoi! Din păcate o fac pâna la urmă! Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul in care între noi lucrurile nu mai functionează ca și cuplu”, a scris vedeta în mediul online.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

În același mesaj, Oana și-a deschis și a oferit dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea de soțul său, Marius Elisei.

„Am decis de comun acord să ne separăm!”

„Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere . Când părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama. Lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris . Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință. Și îmi doresc ca relatia noastră ca părinți să rămâna una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni. S-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în cresterea Isabelei. Am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea! Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem”, a adăugat vedeta TV.