Divorteaza sau nu? S-a aflat ce ascund Barack si Michelle Obama. A fost elucidat misterul despartirii!

Pare destul de ciudat că Barack şi Michelle Obama au ajuns să-şi exprime sentimentele de iubire pe social media după dezvăluirile din mass-media. Totul pare forţat.

27 de ani de ani „sărbătoriţi” pe social media

Mesajele de dragoste par mai degrabă adresate celor care au vorbit despre divorţul lor decât pentru aniversarea celor 27 de ani de căsătorie. Fostul președinte Barack Obama a postat pe contul personal de socializare un mesaj interesant pentru soţia lui ataşând o fotografie privind apusul de soare. Barack a citat din versurile melodiei Getting Better: „Așa cum Beatles au spus, devine din ce în ce mai bine. Mulțumesc, iubire pentru 27 de ani minunați”.

Citește și:

Michelle Obama nu s-a lăsat mai prejos şi a postat o fotografie îmbrățișați privind pierduţi spre o plajă…scriind: „Acum 27 de ani bărbatul ăsta mi-a promis o viață plină de aventuri. Eu cred că s-a ținut de cuvânt. Să celebrăm pentru un nou capitol, cel în care am rămas singuri, copiii sunt deja mari și să descoperim ce urmează. În tot acest timp încă simțim magia care ne-a adus împreună acum mulți ani. La mulți ani, Barack”.

Vă reamintim că tabloidul american Globe anunţa că Barack Obama şi Michelle vor divorţa după o căsnicie de 27 de ani.

Potrivit revistei şi după cum relatează şi trustul ABC, fostul preşedintele petrece din ce în ce mai puţin timp cu soţia sa şi cu fiicele Sasha şi Malia şi este mereu plecat în călătorii de lucru (conferinţe plătite regeşte, întâlniri politice la fel de bine plătite, etc.). Obama este cel mai bine fost preşedinte plătit pentru a ţine prelegeri în întreaga lume.