}

DIVORTEAZA la o LUNA de la NUNTA! DEZVALUIRI INCENDIARE au iesit la iveala!

DIVORTEAZA la o LUNA de la NUNTA! DEZVALUIRI INCENDIARE au iesit la iveala!
DIVORTEAZA la o LUNA de la NUNTA! DEZVALUIRI INCENDIARE au iesit la iveala!

Scandalul a luat amploare intre Florin Marin, tanarul roman indragostit, si Phillip Clemets, sotul acestuia din Anglia. Dezvaluiri scandaloase au iesit la iveala, se pare ca violenta a fost factorul principal care i-a separat pe cei doi.

Dupa luni bune in care s-au iubit si au avut aparitii fierbinti la TV, cei doi au ajuns intr-o perioada delicata a relatiei, care le-a adus despartirea. Florin Marin i-a adus acuzatii grave preotului, precum bataia, sustinand ca acesta este motivul pentru care vrea sa renunte la relatie.

Desi visau la o relatie de lunga durata, totul s-a sfarsit din cauza comportamentului violent pe care preotul il avea avea cu Florin. Tanarul nu a putut sa indure acest tip de tratamente, motiv pentru care a luat masuri urgente.

Sunt încă în şoc, nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Şi eu am fost luat prin surprindere, chiar dacă la noi au mai existat certuri. Da… s-a ajuns la violenţă fizică… violenţă fizică din partea soţului meu. Am realizat că chiar dacă ai 79 de ani, încă eşti în puteri. De doi ani de zile dormim împreună, ştie că am probleme cu somnul, nu vreau să fiu trezit… m-am trezit cu un pumn în spate şi apoi doi, în faţă. Da, acesta a fost motivul, pentru că nu am fost de acord cu violenţa.

a declarat Florin Marin, conform Spynews.ro.

Pe langa faptul ca si-au spus „Adio!”, se pare ca preotul a plecat din Romania, iar Florin a ramas singur, sperand ca intr-o buna zi isi va intalni sufletul pereche.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X