evzmonden.ro Web analytics

A divorţat de Cabral, iar ACUM a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV: „Nu putem să trăim decât în minciună …” – Detalii picante despre RELAŢIA celor doi

A divorţat de Cabral, iar ACUM a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV: „Nu putem să trăim decât în minciună …” – Detalii picante despre RELAŢIA celor doi
A divorţat de Cabral, iar ACUM a dezvăluit ADEVĂRATUL MOTIV: "Nu putem să trăim decât în minciună ..." - Detalii picante despre RELAŢIA celor doi

Chiar dacă au divorțat de mulți ani, Cabral și fosta sa parteneră de viață, Luana Ibacka, au rămas în relații foarte bune, mai ales că au o fată foarte frumoasă împreună, Inoke, în vârsta de aproape 16 ani.

Deşi au divorţat, Luana îşi aduce aminte cu drag de căsnicia pe care a avut-o cu celebrul prezentator, iar în cadrul unui interviu, jurnalista a făcut dezvăluiri neştiute despre relaţie, dar şi despre divorţul de Cabral.

„Erau 11 ani diferență între noi. Când am avut o relație cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele.Toată trăirile noastră nu erau în văzul lumii.

Am avut și am o preferință pentru bărbații mai tineri, îmi place să lucrez cu tineri și nu mă gândesc la partea erotică, pentru că sunt mult mai multe părți interesante.

La 30 de ani mi se părea că am îmbătrânit și că nu am făcut nimic cu viața mea și visam un bărbat eroic, energic și l-am captat pe Cabral cu gândurile mele.

Eram deja căsătorită de 10 ani, avusesem o căsnicie liniștită, comodă, frumoasă, cu un partener de drum adevărat, dar care era deja monotonă, iar cum eu eram o persoană corectă i-am spus: ‘Deja mă plictisesc, e o monotonie îngrozitoare între noi!’

L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit.

Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am incheiat socotelile cu vechea căsătorie. Vâsleam în același sens amândoi.

Cabral reprezintă o căsătorie de nici 2 ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune.

Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu.

Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm.

M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el.

Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos.

Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc.

Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta.

S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat.

Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”

, a dezvaluit Luana.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Da bine zis o curva dusa cu capu da nu e vina ei ci a celor are i au plantat ca si multor altora aceste cretinatati rasuflate in cap doar cu scopul de a profita cat mai mult de ea …Atata au in capul sec doar smekerii cu cordeala si asta ne duce pe toti de rapa pt ca prostia distruge pana la urms !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X