Divorț răsunător în lumea filmului! Cunoscuta actriță Ioana Picoş, simpatica actriță din ‘La Bloc’ care stârnea hohote de râs în casele romanilor, a pus punct căsniciei. Ea și soțul ei, Mihai Făgădaru, au luat această decizie după un mariaj de 5 ani, deși au împreună doi gemeni.

Divorț răsunător în lumea filmului!

Ioana Picoş, cunoscuta actriță care a jucat în serialele “La Bloc”, “Iubire şi onoare”, “Narcisa: Iubiri nelegiuite”, a decis să divorțeze cu soțul ei, Mihai Valentin. Actrița, cunoscută pentru rolurile jucate în seriale difuzate de Acasă TV și Antena 1, a introdus, la Judecătoria Sectorului 1 din București, o cerere care are ca obiect ” “divorț cu minori”, anunță cancan.ro.

Citește și:

Actrița și soțul ei, Valentin Mihai, au fost căsătoriți timp de 5 ani, ei având doi gemeni, Ioan şi Sava. Actrița Ioana Picoş, în vârstă de 33 de ani, și-a dorit mult o familie, ea devenind mamă în urmă cu aproximativ 2 ani, când aniversa 3 ani de căsătorie cu soțul ei , Mihai Făgădaru, care a fost cadru medical timp de 13 ani . Vedeta a povestit că în anul 2014 l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru, iar numai peste 3 săptămâni a acceptat să se căsătorească cu el.

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș, pentru o publicație din România.

Citește și:

Reamintim că actriță Ioana Picoș-Făgădaru și-a anunțat candidatura pentru un loc în Parlamentul European, pe listele partidului Prodemo, condus de europarlamentarul Cătălin Ivan.

Ioana Picoș și-a manifestat atunci intenția de a sprijini viitoarele mame, de a promova familia, în sensul dorit de cei care au votat DA la referendumul pentru căsătorie, din luna octombrie a anului trecut.

„Susținătoare a valorilor pro familie și pro viață, actriță; candidez la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European pe lista PRODEMO
Când s-a aflat prima dată că intru în politică, unii m-au întrebat de ce am făcut-o și alții de ce nu am făcut-o până acum. Nu am făcut-o fiindcă nici un partid și nici un om politic nu mi-au inspirat până acum dorința de a mă alătura lor. O fac acum pentru că am găsit un partid, Prodemo, și un lider, Cătălin Ivan, alături de care pot lupta pentru lucrurile în care cred. Haideți acum să vă spun în ce cred.
Cred în Dumnezeu și cred că El trebuie să fie o parte activă din toată viața poporului român.
Cred că după mai bine de 5 ani de implicare în organizarea Marșului pentru Viață și de sprijinire a femeilor aflate în criză de sarcină a venit momentul să fac mai mult….”