Săgetat de Cupidon, un faimos latifundiar a decis să taie în carne vie, cum se spune, fiindcă dragostea își cere drepturile. Viitorul sentimental nu poate suna decât bine pentru omul de afaceri implicat în această poveste, iar CANCAN.RO, are informații în exclusivitatate.

Atunci când s-a cuplat cu voluptuoasa Bela – Alina Chivulescu, sexoasa de la Pro TV -, celebrul milionar a intrat sub lumina reflectoarelor, mulți invidiindu-l pentru o astfel de companie, în fața căreia niciun bărbat nu ar putea rezista. Cei doi și-au consumat povestea de dragoste, iar mariajul a avut și un rezultat emoționant, un copil. Dar poveștile de dragoste oferă, de mai multe ori, surprize nebănuite. Când crezi că totul este bine implementat, exact atunci se schimbă scenariul.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Milionarul despre care vorbim are ”cârlig” la femei frumoase, fiindcă ochii văd, inima cere, iar dorințele nu pot fi, uneori, ținute la „secret”. Frumoasa Bela e dată, surprinzător, uitării – la un moment dat -, astfel că scenariul devine unul ceva mai complicat decât părea la o primă și superficială vedere. Pe scenă apare… verișoara Belei, iar milionarul este „răpus”, la propriu, astfel încât nu rezistă tentației și trece la fapte. Nimic nou, se poate spune, viața este o veșnică provocare, iar atunci când este vorba despre iubire nu te poți opune, te duci acolo unde te trage ața. Până la urmă, și un divorț face parte din viața unui bărbat, nefiind, neapărat, un capăt de țară. Așa se face că milionarul intră într-o nouă etapă a vieții sentimentale.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, scenariul sentimental primește file suplimentare. Telenovela dâmbovițeană se construiește în fiecare zi. Fostul soț al voluptuoasei Bela din ”La Bloc” dă încă o mare „lovitură” în plan sentimental. Afaceristul își găsește liniștea sufletească alături de o doamnă atrăgătoare. Renumitul multimilonar pune mâna – și la propriu și la figurat – tocmai pe… nora celebrului Cocoșatu’, cel supranumit ”Regele micilor”.

CANCAN.RO este pe fază și îi întâlnește pe cei doi, braț la braț, mergând pe stradă ca un cuplu ”sudat”.

Multimilionarul și nora „Regelui micilor” se aflau în zona Beller din Capitală, plimbându-se ca doi adolescenți. Evident, astfel de fotografii au ridicat semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât milionarul are statut de ”soț”, iar interpretările pot curge ”cascadă”.

Multimilionarul pune punct și relației ”fierbinți” cu verișoara frumoaei Bela, luând decizia de a divorța încă o dată. Nora lui Cocoșatu’ l-a preluat, iremediabil, iar plimbarea de acum ceva vreme, mână în mână, se transformă într-un viitor sentimental comun.

Pe data de 22 noiembrie, omul de afaceri apare în postura de viitor divorțat cu acte în regulă. Verișoara Belei devine, astfel, amintire, iar nora ”Regelui micilor” se pregătește să ia locul altor iubiri și să ocupe un pole-position sentimental