Este sau nu divorț la Casa Regală? Mai multe publicații din lume au comentat că Meghan Markle și Prințul Harry au decis să divorțeze. Dar care să fie, oare, adevărul?

Se spune că Regina Elizabeta a II-a i-ar fi forțat pe Meghan Markle și pe Prințul Harry să semneze un contract prenupțial înainte de nunta regală, ca să se asigure că totul va fi așa cum și-a dorit, în cazul în care mariajul nu ar fi mers. Semnarea contractului a fost făcută în prezența celui mai bine plătit avocat din Anglia, Fiona Shackleton.

În prezent, Ducele și Ducesa de Sussex se află în Canada. Încă din luna noiembrie a anului trecut, cuplul regal se află departe de Familia Regală, dar plecarea lor ”nu i-ar fi apropiat”, potrivit publicațiilor externe.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Regina Elizabeta a II-a i-ar fi forțat pe Meghan Markle și pe Prințul Harry să semneze un contract prenupțial înainte de nunta regală, ca să se asigure că totul va fi așa cum și-a dorit, în cazul în care mariajul nu ar fi mers. La semnarea contractului a fost prezentă cel mai bine plătit avocat din Anglia, Fiona Shackleton.

Meghan Markle și Prințul Harry s-ar fi despărțit încă de anul trecut

O altă publicație, New Idea, susține că cuplul Harry – Meghan s-ar fi separat deja încă din luna octombrie a anului trecut.

Psihologul Prințesei Diana, Simone Simmons, a mărturisit recent că Megha Markle nu ar fi persoana ideală pentru Prințul Harry. Nu vrea să-l vadă pe prinț suferind, însă consideră că durata mariajului lor va fi de maximum trei ani, scrie ibtimes.com.