Divorț la Casa Alba? Melania a facut-o, Trump a aflat. Se știe cine e amantul!

Presa de peste Ocean a scris despre un posibil divorț dintre soții Donald și Melania Trump, susține International Business Times.

Se pare că ruptura dintre cei doi s-a produs imediat după ce Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din 2016. Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă, motivând cădorește să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul școlar.

De fapt, adevărul este altul. Fostul model sloven-american, în vârstă de 49 de ani, are un amant.

Scriitoarea Monica Byrne a dezvăluit că lucrurile nu stau tocmai așa. Pe Twitter, aceasta a afirmat că prima doamnă a SUA este implicată într-o relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower, arată sursa citată.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, a confirmat zvonul. El a scris pe Twitter ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, anunță sursa citată.

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”.

Între timp, Political Flare a spus ce a descoperit despre iubitul Melaniei și relația ei cu președintele Statelor Unite.

Au semnat deja actele de divorț?

Da, au semnat. Publicația susține că documentele de divorț erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cât pe ce să finalizeze procesul atunci când Donald Trump a fost ales președinte. Așadar, Melania va continua să fie ”întemnițată” în mariajul cu Trump până când mandatul său de președinte se sfârșește.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că Donald Trump știe despre idila soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc.

Pe Twitter circulă o fotografie cu Siemers, iar unii utilizatori sunt convinși că Trump este nesigur de fizicul său din cauza iubitului Melaniei.

”Doresc să vă reamintesc de ce Donald Trump este așa de nesigur de masculinitatea sa. Are un motiv foarte bun”, a scris un utilizator pe platforma de socializare.