Divorț cutremurător în muzica populară! Îndrăgita cântăreața de muzică populară Claudia Gițulescu a divorțat după doi ani de mariaj. Solista a făcut declarații în premieră despre mariajul ei în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

După ce partenerul ei de viață ar fi înșelat-o cu o tânără de 20 de ani, Claudia Ghițulescu a pus punct căsniciei.

„Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O știam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu ca soție am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste. Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect”, a declarat Claudia Ghițulescu.

Abia după ce s-a aflat că divorțează, solista a făcut un anunț pe o rețea de socializare: „Astăzi, nu este doar despre mine, ci și despre povestea căsătoriei mele care s-a terminat. Sunt multe de spus, dar cu cât spun mai multe cu atât tristețea mă cuprinde mai tare. Și de astăzi, nu mai vreau să fiu tristă. Merit asta pentru că am fost implicată și dedicată. Viitorul îmi aparține, atât mie, cât și lui. Fiecare pe drumul lui cu alegerile sale. Despre el nu sunt multe de spus ci că doar a plecat repede și pe ușa din dos lăsând în urmă un sentiment amar al relației noastre. Am fost doi oameni care au avut o idee impreună și am permis încetul cu încetul să fie înlocuite cu două idei separate, mai puțin pline de sperantă, mai puțin ambițioase.

Unul dintre noi l-a iubit mai mult pe celălalt, l-a urmărit mai îndeaproape, iar unul dintre noi l-a ascultat și celălalt nu. În final, unul dintre noi a ținut mai mult la ambiția unei singure idei și de acolo până la desparțire a fost doar un pas. Pășesc pe drumul meu, pe un nou drum unde speranța și viitorul sunt singurele opțiuni viabile. Viața este o binecuvântare. Mulțumesc prietenilor apropiați care sunt alături de mine”.