Oana Zăvoranu a izbucnit de furie! Vedeta TV a fost acuzată că și-a abandonat bunica în azil. Actrița a făcut primele declarații despre această variantă.

Oana, actrița care a revenit, în forță, pe micile ecrane, a explicat că a încercat de multe ori să o ia pe bătrână din azil, însă nu a putut, până ce statul i-a dat în cele din urmă dreptate.

Oana Zăvoranu a izbucnit de furie!

„Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o – chestii de fac oamenii mărunţi. Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Citește și:

Reamintim că Oana Zăvoranu a revenit pe platourile de filmare, unde o interpretează pe Diva, un personaj complex, din noul serial Sacrificiul, difuzat la Antena 1.

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit  despre mariajul ei la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, a spus Oana Zăvoranu.