Minodora Muntean, cântăreață și textieră de muzică pop din România, cunoscută prin titulaturile de scenă Minodora, a comentat pe marginea unei eventuale sarcini, anunță Libertatea.

Minodora, în vârstă de 40 de ani, infirmă zvonurile conform cărora ar fi însărcinată din nou. După ce în presă au apărut speculaţii conform cărora vedeta se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, aceasta a mărturisit în emisiunea „Răi da’ buni” că este bătrână să mai facă un copil.

Citește și:Dr. Mihaela Bilic , MĂRTURISIRI SURPRINZĂTOARE despre dieta vedetelor: ”Când vine vorba de siluetă, vedetele nu spun adevărul!”

„Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece, dar este vorba şi de meserie că suntem numai de drumuri.

Citește și:Un designer celebru a vorbit pentru prima oară de copilul său: ”Nu dormim noaptea…”

La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil”, a mai spus îndrăgita cântăreață, care anul trecut a avut ceva probleme de sănătate, la emisiunea de la Antena Stars.

Reamintim că Minodora a suferit un șoc enorm anul trecut, când a fost amenințată de o boală îngrozitoare. Speriată, cântăreața a decis imediat să refacă analizele, iar a doua oară rezultatele au fost bune.

Tot aniul trecut, Minodora şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, a slăbit, dar spune că mai are câteva kilograme de dat jos.

”Eu nu mă vait. Dacă mă vait, mă vait acasă. Când mi s-au recoltat analizele pentru această operaţie, glicemia mea era la limită. Dar la noi în familie toată lumea are diabet. Mi-a căzut părul… Acum au ieşit bine analizele”, a declarat Minodora.